Lone Cavalier
Bartul
Prokleti ovisnik
Cav4Life
|
 |
« Reply #24945 on: 29.07.2010. 23:12:11 » |
|
Cijeli ovaj post si napiso u authentic Heat jerseyu s brojem 6   Kad smo već kod toga: Tekma Yankees @ Indians jučer:
|
|
|
|
|
|
NBA. Where "If You Can't Beat 'Em, Join 'Em" happens.
|
|
|
|
Pistol
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24946 on: 30.07.2010. 01:01:53 » |
|
The Boston Celtics have signed Von Wafer to a one-year minimum deal, according to sources close to the situation.
Nadam se da ovo ne znaci da su odustali od Fernandeza
|
|
|
|
|
|
 Limitations are only as real as you allow them to be
|
|
|
|
the_goat
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24947 on: 30.07.2010. 08:33:19 » |
|
http://www.philly.com/philly/sports/sixers/Positive_reviews_continue_for_Igoudala.htmlJa se evo kladim da će Iggy ukoliko bude u USA repki, a kako se čini bit će, ove godine osvanuti i u obrambenim petorkama, iako je i predlani primjerice morao biti u prvoj. A i klubovi će biti kudikamo zainteresiraniji za njega.
|
|
|
|
|
|
Sebican, bahat i malouman, po svetu pravi rusvaj grdan, sotona tvrdi da je human, i da je andeo milosrdan.
|
|
|
|
samurai
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24948 on: 30.07.2010. 20:09:00 » |
|
a ja se evo kladim da će ako vanzemaljci osvoje Zemlju Damir Bajs biti određen od strane zemljana da vodi pregovore sa vanzemaljcima o ostvarivanju ljudskih prava i pitanjima boravišnih taksa za vanzemaljske vrste koje su osvojile prostor jadranskog priobalja
|
|
|
|
|
|
KGB-ovci, ruski samuraji
|
|
|
|
Lone Cavalier
Bartul
Prokleti ovisnik
Cav4Life
|
 |
« Reply #24949 on: 30.07.2010. 21:18:45 » |
|
CLEVELAND, Ohio -- The Cavaliers and small forward Joey Graham have agreed to terms on a two-year, $2.1 million contract. The second year of the deal is a team option. Graham, 6-7, is expected to be a reserve wing defender for the Cavs this season. He averaged 4.2 points and 2.0 rebounds in 54 games with the Denver Nuggets last season.
Graham was a former first round pick of the Toronto Raptors. He is the twin brother of Stephen Graham, who played for the Cavs in 2005-06.
The Cavs signed Graham by using the minimum salary exception and did not use any part of their mid-level exception of $5.7 million.
|
|
|
|
|
|
NBA. Where "If You Can't Beat 'Em, Join 'Em" happens.
|
|
|
|
the_goat
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24950 on: 31.07.2010. 12:11:48 » |
|
a ja se evo kladim da će ako vanzemaljci osvoje Zemlju Damir Bajs biti određen od strane zemljana da vodi pregovore sa vanzemaljcima o ostvarivanju ljudskih prava i pitanjima boravišnih taksa za vanzemaljske vrste koje su osvojile prostor jadranskog priobalja
Znači Iguodala nije među elitnim obrambenim igračima? 
|
|
|
|
|
|
Sebican, bahat i malouman, po svetu pravi rusvaj grdan, sotona tvrdi da je human, i da je andeo milosrdan.
|
|
|
|
|
|
Pistol
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24952 on: 31.07.2010. 14:16:51 » |
|
Upravo sam to htio postat 
|
|
|
|
|
|
 Limitations are only as real as you allow them to be
|
|
|
|
Bombadil
Forum Junkie
|
 |
« Reply #24953 on: 31.07.2010. 15:39:04 » |
|
The Boston Celtics have signed Von Wafer to a one-year minimum deal, according to sources close to the situation.
Nadam se da ovo ne znaci da su odustali od Fernandeza
Ja isto, ali ne znam što mogu ponudit zauzvrat Portlandu osim Sheeda ?
|
|
|
|
|
|
Forum na Balkanu
|
|
|
|
Bonano
Heroj Zborišta
švercam vuvuzele
|
 |
« Reply #24954 on: 31.07.2010. 18:08:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No.23
SB komandant
Mod
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24955 on: 31.07.2010. 19:08:13 » |
|
Rudy će vjerojatno biti trejdan u sljedećih par dana, Kelti vjerojatno ispali iz utrke angažmanom Vafera.  Knicksi navodno bacili puno para na stol S.Broweu, ništa čudno s obzirom da je tip najpodcjenjeniji igrač lige. U igri su navodno i Lakersi, ali teško da španjolsko govance tamo može dobiti minutažu i ulogu za kojom kmeči. Ostaju Bullsi ili Europa, moja je prognoza da se vraća u Španjolsku na kraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reggio
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24956 on: 31.07.2010. 19:08:38 » |
|
Koja je legenda ovaj Chick Hearn bio.  Dar govora veći od svih svećenika... Uključujući župnika Marijanskog prasvetišta Gospe od Otoka u Solinu, don Vinka Sanadera.
|
|
|
|
|
|
Vaha od Allaha.
|
|
|
|
samurai
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24957 on: 31.07.2010. 19:53:37 » |
|
Znači Iguodala nije među elitnim obrambenim igračima?  koliko si ti recitala već napisao o njemu i kako svake godine nešto od njega očekuješ mišljenja sam da je on Isus osobno ili barem sv.Petar.
|
|
|
|
|
|
KGB-ovci, ruski samuraji
|
|
|
|
the_goat
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24958 on: 31.07.2010. 21:04:12 » |
|
koliko si ti recitala već napisao o njemu i kako svake godine nešto od njega očekuješ mišljenja sam da je on Isus osobno ili barem sv.Petar.
Ajde da mi to veli netko drugi, al od tebe, koji si o igračima Lakersa pisao hvalospjeve kakvih ni u Bibliji nema, koji svake godine očekuješ neki rekord, čuti tako nešto odista je vrckasto. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samurai
Kralj Zborišta
|
 |
« Reply #24959 on: 31.07.2010. 23:40:31 » |
|
Ajde da mi to veli netko drugi, al od tebe, koji si o igračima Lakersa pisao hvalospjeve kakvih ni u Bibliji nema, koji svake godine očekuješ neki rekord, čuti tako nešto odista je vrckasto.  Lakersi su u zadnjih 11 godina osvojili 5 titula i igrali u 7 finala pa su moji psalmi ipak utemeljeniji nego tvoja Mahabharata i Ramajana o nekom anonimcu
|
|
|
|
|
|
KGB-ovci, ruski samuraji
|
|
|
|
|